Hoeveel kan ik lenen?

Ben je benieuwd hoeveel je kunt lenen voor de aanschaf van een auto? Met deze handige online rekentool bereken je dit gemakkelijk en snel.

Om een berekening te kunnen maken willen we graag weten wat je burgerlijke staat is. Ben je alleenstaand of gescheiden, dan maken wij een berekening gebaseerd op alleen jouw gegevens. Ben je gehuwd in gemeenschap van goederen of samenwonend (met of zonder geregistreerd partnerschap), dan maken wij een berekening gebaseerd op de gegevens van jou en je partner. Ben je gehuwd onder huwelijkse voorwaarden, dan kun je ervoor kiezen de berekening te maken gebaseerd op de gegevens van jou en je partner. Kies je hier niet voor, dan dient jouw partner, ter kennisgeving, wel een partnerverklaring te tekenen.

Om een goede berekening te maken, nemen we de geschatte kosten voor thuiswonende kinderen mee.

Dit betreft het netto maandinkomen. Neem het netto bedrag op de maandelijkse loonstrook, exclusief: reiskosten, onkostenvergoeding, eventuele toeslagen, vakantiegeld, bonussen en persoonsgebonden budget.

Dit betreft het netto maandinkomen van je partner. Neem het netto bedrag op de maandelijkse loonstrook, exclusief: reiskosten, onkostenvergoeding, eventuele toeslagen, vakantiegeld, bonussen en persoonsgebonden budget.

Dit betreft de maandelijkse bruto hypotheeklasten (rente en aflossing) voor de koopwoning, exclusief belastingteruggave, eventuele servicekosten voor de VvE en gas, water en licht. Dit betreft de maandelijkse bruto huurlasten voor jouw huurwoning, inclusief huurtoeslag, maar exclusief servicekosten, gas, water en licht. Dit betreft de maandelijkse vergoeding die je mogelijk betaalt voor kost en inwoning. Betaal je geen vergoeding, vul dan € 0 in.

Betaal je partner- en/of kinderalimentatie? Vul het bedrag in wat jij maandelijks betaalt.

Vul het bedrag in dat je iedere maand betaalt aan overige leningen.

Maximaal te lenen bedrag: