Wat kost Financial Lease per maand?

Met deze handige rekentool is dit gemakkelijk en snel te berekenen.

Er is een fout opgetreden.

Financial Lease bedrag:

0 p/m

Pas hier eventueel het aankoopbedrag van het voertuig aan, exclusief BTW en inclusief BPM.

Het aankoopbedrag minus de BTW is het maximaal te financieren bedrag. Het vooringevulde bedrag is een benadering van de BTW. Daarnaast kunt u altijd een extra aanbetaling doen om tot een lager kredietbedrag te komen.

De slottermijn bedraagt minimaal €1 en is zelf aan te passen tot het aangegeven maximum.

0 p/m
Er is een fout opgetreden.
Het vermelde termijnbedrag is een benadering van het werkelijke termijnbedrag. De genoemde BTW is indicatief en kan aangevuld worden met een aanbetaling. Aan de berekening kunnen geen rechten ontleend worden. Vraag je dealer voor een exacte berekening op maat.

Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank GmbH handelend onder de naam SEAT Financial Services, gevestigd te Amersfoort en ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 32099980. SEAT Financial Services biedt financieringen aan onder AFM vergunning nummer 12000996. Financieringsaanbieding is op basis van een niet doorlopend krediet. Debetrentevoet (vaste rente gedurende de looptijd) staat in het rekenvoorbeeld genoemd. Download hier onze Dienstenwijzer. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Aan de uitkomsten van de berekeningen kunnen geen rechten ontleend worden.